Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le blanc-manger (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le coulis (la veille)
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1844 kJ / 440 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 30.3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta au lemon curd
1h 45 min
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15 min
Mousse citron vert-basilic
2u. 30min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Entremets mangue-coco
2 Std. 25 Min
Velouté de framboises au lait ribot
10 Min
Punch à la noix de coco
45 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Crème d'amande aux raisins
1u. 40min
Bavarois litchis-framboises
4 Std.
Gratin de mangue aux épices
1h 30min