Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di lievito di birra fresco (la dose esatta è 0,1 g)
- 75 g di farina tipo 1 w 280 (vedere varianti) + q.b. per infarinare
Impasto
- 150 g di farina tipo 1 w 280 + q.b. (vedere varianti)
- 45 g di acqua
- 4 ½ g di sale
- 1 ½ g di lievito di birra fresco
- 45 g di cubetti di ghiaccio
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'uovo
1 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26h
Grissini con esubero di lievito madre
5 Std. 5 Min
Pane barese
6h 15 min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min