Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di lievito di birra fresco (la dose esatta è 0,1 g)
- 75 g di farina tipo 1 w 280 (vedere varianti) + q.b. per infarinare
Impasto
- 150 g di farina tipo 1 w 280 + q.b. (vedere varianti)
- 45 g di acqua
- 4 ½ g di sale
- 1 ½ g di lievito di birra fresco
- 45 g di cubetti di ghiaccio
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane barese
6h 15min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Baguette
4 Std.
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Lievito madre
72h 15min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini rosette
23h 20min
Pane pugliese
29h 20min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min