Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa
- 100 g de queso Chihuahua, en trozos
- 100 g de jitomate
- 100 g de puré de tomate
- 250 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 2 pimientos rojos, en trozos sin semillas
- 20 g hojas de perejil fresco
- 100 g de jamón
- 40 g de aceite de oliva
- 3 cditas de salsa Inglesa
- 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cda de orégano
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 250 g de crema
Pasta
- 1300 g de agua
- 1 cdita de sal
- 250 g de ravioles, con el relleno de su preferencia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2658 kJ / 633 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto de calabacita
25 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Filete a la pimienta
20 min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Fetuccine Alfredo
35 Min
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Puré de papa
50 Min
Fetuccini con hongos TM6
1 Std.
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Puré de papas
50 Min