![JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B3EA419-4905-4A16-A5A6-D6F9F2943F2A/Derivates/5CFA48A5-76AA-4B49-8B0E-7E182808A484.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- farine de blé, pour fariner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1019 kJ / 242 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 3.9 g
Alternatif tarifler
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Navettes
2 Std.
Olivettes
1h 45min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Fougasse aux olives
2h 50 min
Fougasse aux grattons
2 Std.
Pompes à l'huile
3 Std.
Fougasse
2 Std.
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au romarin
2h 20 min
Canistrelli
1h