Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sapateira cozida (fêmea c/ 700 g aprox.)
- 20 g sobras de pão s/ côdea
- 10 g salsa
- 400 g água
- ½ c. chá de sal
- 2 ovos
- 50 g pickles
- 20 g cerveja
- 1 c. chá de molho inglês
- 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 10 g mostarda de Dijon
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- ½ c. chá de açúcar amarelo
- 50 g maionese
- 20 g crème fraîche
- Pão cortado em fatias finas, torrado q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 123 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amêijoas à Bulhão Pato
2h 40min
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55min
Feijoada de chocos
45min
Choquinhos à Bulhão Pato
30min
Sapateira recheada
5min
Pataniscas de polvo
40min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1h 10min
Açorda de marisco
30min
Lingueirão à Bulhão Pato
2h 20min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 Std. 45 Min
Sapateiras gratinadas
40min
Recheio de sapateira
1h 15min