Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sapateira cozida (fêmea c/ 700 g aprox.)
- 20 g sobras de pão s/ côdea
- 10 g salsa
- 400 g água
- ½ c. chá de sal
- 2 ovos
- 50 g pickles
- 20 g cerveja
- 1 c. chá de molho inglês
- 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 10 g mostarda de Dijon
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- ½ c. chá de açúcar amarelo
- 50 g maionese
- 20 g crème fraîche
- Pão cortado em fatias finas, torrado q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 123 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 8 g
Alternatif tarifler
Sapateira recheada
5min
Salada de polvo
1 Std. 30 Min
Amêijoas à Bulhão Pato
2h 40min
Recheio de sapateira
1h 15min
Sapateiras gratinadas
40min
Pica pau
20min
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Migas alentejanas com entrecosto
1 Std. 30 Min
Creme de marisco
50 min
Lulas recheadas
1h 15min
Açorda de marisco
30min
Arroz de polvo
1h 15min