Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Rapsöl
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Reis, parboiled (Garzeit ca. 30 Minuten)
- 400 g Paprika, gemischt, in Stücken
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgespült und abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 15.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reistopf
35min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h
Kidneybohnen-Curry
30min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Chili-Bohnen-Reis
35min
Rote Linsen-Möhren-Sauce
45min
Bunte Gemüsepaella
45min