Cihazlar ve Aksesuarlar
Potato and Rosemary Focaccia
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
19.3 g
Kalori
2719 kJ /
650 kcal
Yağ
19.3 g
Lif
5.4 g
Karbonhidrat
106.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Breads From Around the World
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spinach and Ricotta Ravioli
1sa 30 dk
Mini Oregano Focaccias
3sa 40 dk
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1sa 15 dk
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2sa 20 dk
Thai Mussels
25 dk
Mushroom pie
1sa 40 dk
Cinnamon and Date Twists
50 dk
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2sa 35 dk
Onion Focaccia
3sa 20 dk
Pain d'Epi
2sa 40 dk
Chorizo Bread
1sa 30 dk
Tomato Focaccia
3sa