Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.0 12 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • water
    300 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • sugar
    1 tsp
    barley malt extract
  • strong white bread flour
    500 g
  • extra virgin olive oil for greasing
  • fine sea salt for sprinkling, to taste
    1 - 2 pinches
  • potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
    250 g
  • rosemary needles only, to taste
    1 - 2 sprigs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 19.3 g
Kalori 2719 kJ / 650 kcal
Yağ 19.3 g
Lif 5.4 g
Karbonhidrat 106.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...