Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g de agua
- 6 elotes, sin hojas y limpios
- 2 chiles poblanos, sin semillas, ni venas y en trozos
- 10 g epazote
- 2 ¼ cdita de sal
- 50 g de harina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 869 kJ / 207 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champurrado
25min
Atole de arroz de la esquina
35min
Pozole de mariscos
1h 15 min
Aguachile de jícama
15 menit
Agua de horchata
15 menit
Agua de Horchata
5min
Tinga de setas
25min
Entomatado de res con verdolagas
1 godz.
Caldo de habas con nopales
9h
Mole de olla vegetariano
1 godz.
Plátanos machos rellenos de picadillo
2h
Pancita de hongos
1 godz.