Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 300 g di farina tipo 00
Pane
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di semi di papavero
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 13738.8 kJ / 3283.7 kcal
- Protein
- 85.1 g
- Karbonhidrat
- 515.4 g
- Yağ
- 97.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 42.7 g
- Sodyum
- 6023.7 mg
Alternatif tarifler
Pane di segale
3u. 20min
Panini alla zucca
4j
Pane integrale ai semi vari
4sa 10 dk
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 Std. 30 Min
Pani alla segale
2h 40min
Pane alle castagne
4j
Grissini con esubero di lievito madre
5 Std. 5 Min
Corona bordolese
5h 20min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.