Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Rosinen (isteğe bağlı)
- 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack (isteğe bağlı)
- 4 Eier, getrennt
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 30 g Feinkristallzucker
- 15 g Vanillezucker
- 3 EL Sauerrahm
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 EL Butter, zum Backen in der Pfanne
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Topfenschmarrn
50min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Grießauflauf
1h 30min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Mohnnudeln
1h 30min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15 min
Scheiterhaufen
1h 30min
Milchrahmstrudel
1j 55 menit
Erdbeer-Topfen-Strudel
3h 5min