Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Rosinen (isteğe bağlı)
- 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack (isteğe bağlı)
- 4 Eier, getrennt
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 30 g Feinkristallzucker
- 15 g Vanillezucker
- 3 EL Sauerrahm
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 EL Butter, zum Backen in der Pfanne
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Ribiselschnitten
1u.
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Marillenknödel "die Besten"
1u.
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 Std. 15 Min
Grießauflauf
1 godz. 30 min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Topfenschmarrn
50min