Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Rosinen (isteğe bağlı)
- 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack (isteğe bağlı)
- 4 Eier, getrennt
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 30 g Feinkristallzucker
- 15 g Vanillezucker
- 3 EL Sauerrahm
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 EL Butter, zum Backen in der Pfanne
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Reisauflauf mit Äpfeln
1u. 45min
Grießauflauf
1h 30 min
Topfenpalatschinken
1h 30 min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30 min
Mohnnudeln
1h 30 min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Grießnockerl
30min
Scheiterhaufen
1h 30 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Marillenknödel "die Besten"
1u.