Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di zucchero
- 100 g di latte intero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 20 g di cacao amaro in polvere
Salsa toffee al caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di caffè istantaneo
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di chicchi di caffè
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2372 kJ / 567 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarese alle nocciole
6 godz. 40 min
Éclair come un Paris-Brest
5 godz.
Sacher gelata
15h
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Bignè all'amarena
3h
Éclair all'arancia
7 Std.
Panna cotta danese
8h 25min
Panna cotta al caffè
4h 20min
Bavarese al mandarino
4sa 45 dk
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Semifreddo allo zabaione
12h 15 min