Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 440 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Hogaza rústica
24hod.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan de aceitunas TM6
4h
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2u. 50min
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan integral con linaza
29 Std.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Masa madre de trigo
96hod.