![Pan de centeno con masa madre Pan de centeno con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD7068D1-83B1-4FBB-B310-C56E7813B18F/Derivates/093D7587-2682-49D5-B0FE-4976152ADAD4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 440 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa madre de trigo
96u.
Baguette
3h 45min
Pan integral
3h
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan blanco
1h 40min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan integral de semillas
2h 50 min
Hogaza rústica con centeno
16h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan integral con linaza
29h