Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 440 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa madre de trigo
96 Std.
Hogaza rústica
24 Std.
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguette de espelta TM6
7 Std. 35 Min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 godz. 40 min
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan integral con linaza
29h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min