Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di fegatini di pollo, lavati e a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di vin santo o Passito
- 2 acciughe sotto sale, dissalate
- 15 g di capperi sott'aceto
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Seppie in zimino
40min
Pappa al pomodoro
35min
Pan co' Santi
7h
Schiacciata fiorentina
50 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Castagnaccio
1 Std.
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min