Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter, zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
veya 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Karotten-Nuss-Brot
2h 10min
Walliser Roggenbrot
10hod.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Dinkelbrot
17 godz. 25 min
Leinsamenbrot
1h 30min
Grundteig für Brot
24h 30min
Vollkornbrot Glutenfrei
4h
Ciabatta Brot
1h 45min
UrDinkel Brot
11sa