Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- Olivenöl
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 2 TL Trockenhefe (20 g) - 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl
- 420 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag
- Olivenöl
- 20 g Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 Zweige frischer Rosmarin, gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Käsewähe
50min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Risotto milanese
30min
Focaccia mit Tomaten
40min
Knöpfli
50min
Rhabarberwähe
55min
Focaccia mit Oliven
2u. 20min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Zupfbrot Margherita
3 Std.
Aargauer Rüeblitorte
2h
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1h 30min
Berner Zopf
1h 45min