Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Suppenhuhn
- Salz
- Pfeffer
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1450 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 300 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 130 g Risoni-Nudeln (Garzeit ca. 15 Min.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2730 kJ / 653 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 Std. 10 Min
Die Familiensuppe
30min
Bohneneintopf
40min
Kartoffeleintopf
40min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min