Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 gramů křenu, čerstvého, na čtvrtky
- 20 gramů bílého chleba, toastového
- 100 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
veya 1 kostka hovězího bujónu - 400 gramů brambora, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů smetany
- pažitka, na ozdobení
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porce
- Kalori
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 5.45 g
- Karbonhidrat
- 32.15 g
- Yağ
- 12.83 g
- Lif
- 4.63 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Drožďová polévka s pórkem
40min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Fazolková polévka
35min
Chlebová pivní polévka
30min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1u.
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Polévka z bílých fazolí
35min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Koprová polévka
20min