五香蘿蔔牛肉湯

五香蘿蔔牛肉湯

3.0 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 牛腱肉 川燙去血水,切塊(約3公分)
    600 克
  • 800 克
  • 白蘿蔔 切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    3 大匙
  • 切段
    10 克
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 蠔油
    25 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 31.2 g
Kalori 941 kJ / 224 kcal
Yağ 8.7 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 3.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...