Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 克 水 (含料理和蒸煮用水)
- 100 克 藜麥 (白、紅皆可)
- 10 克 乾香菇, 浸泡至軟
- 80 克 新鮮荸薺, 去皮
- 120 克 紅蘿蔔, 切塊
- 300 克 豬絞肉
- 25 克 醬油, 可多播一些調味用
- 25 克 蠔油
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 18 片 高麗菜, 取大片葉,以滾水川燙至軟
- 香油, 少許,調味用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 860 kJ / 205 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.8 g