Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g leite
-
20
g fermento biológico fresco
veya 20 g fermento biológico seco (8 g) - 350 g farinha de trigo
- 4 ovos
- 60 - 100 açúcar
- 1 c. chá de sal
- 170 g manteiga, cortada em pedaços
- manteiga para untar
- farinha de trigo para polvilhar
- 1 gema de ovo, ligeiramente batida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Manteiga
Değerlendirme yok
Bolo Capuccino
50min
Pão de Aveia e Sementes
1h 45min
Polenta
40min
Massa aerada (podre)
20 min
Pão de forma
1h 35 min
Sorvete de flocos
4h 25min
Torta de limão com merengue
2h 30 min
Sorvete de baunilha
Değerlendirme yok
Sorvete de fruta
5 min
Trança
2h 20min
Baguete
3 godz. 45 min