Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g água, em temperatura ambiente
-
1
c. chá de açúcar (isteğe bağlı)
veya 1 c. chá de malte em pó (isteğe bağlı) -
20
g fermento biológico fresco, esfarelado
veya 2 c. chá de fermento biológico seco, esfarelado - 400 g farinha de trigo
- 30 g azeite de oliva extra virgem, mais q.b. para untar
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 934.2 kJ / 223.3 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 39.2 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 294.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme de legumes versátil
45min
Brigadeiros
1 godz. 30 min
Pão saloio
1h 25min
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Molho Béchamel (versão rápida)
10 Min
Creme de chocolate e avelã
45min
Frango à pizzaiolo
55min
Purê de batata
50min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Espaguete à carbonara
40min
Panquecas estilo Americano
40min
Massa Choux
2h