Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g queijo Gruyère, cortado em pedaços
- 500 g cebola, cortada em metades
- 30 g azeite
- 20 g manteiga
- ½ c. chá de sal, a gosto
- 2 pitadas de pimenta do reino preta em pó, a gosto
- 2 c. chá de farinha de trigo (10 g)
- 900 g água
-
1
cubo de caldo (para 0.5 l), de galinha ou carne
veya 1 c. chá cheia de caldo caseiro, de galinha ou carne - 12 fatias de baguete levemente seca ou outro pão com casca dura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porção
- Kalori
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuscuz à paulista
1 Std. 25 Min
Pasta de grão de bico (homus)
40min
Sopa de abóbora, Peixe com arroz e legumes, Crumble de pera e maçã
1h
Sopa de abóbora
35min
Sopa de alho-poró e batata
45 min
Molho pesto de manjericão
10 min
Tagliatelle de cenoura e abobrinha
35min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55 Min
Risoto com queijo parmesão
30 min
Sopa cremosa de abobrinha
25 Min
Salada Picada
10 min
Pão de ló
1 godz. 50 min