Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 2 EL natives Olivenöl
Pesto und Fertigstellung
- 70 g natives Olivenöl
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 75 g Rucola
- 30 g Walnusshälften
- 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
- 100 g Ricotta
- 1 TL Akazienhonig
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3213 kJ / 768 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25min
Pesto mit Zitrone
5min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Rucola-Risotto
35min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min
Cashew-Basilikum-Pesto
10min