![Crema catalana (di Luca Montersino) Crema catalana (di Luca Montersino)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A13E0EAA-DFA7-4264-8B3B-79CCC77F9282/Derivates/B59B434D-7C1D-4EEB-9CE2-B21BD45533D9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di zucchero
- 1 pezzettino di scorza di limone (3 g), preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di cannella in polvere (1 g)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 270 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
- 170 g di zucchero di canna grezzo per caramellare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 10865 kJ / 2597 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 297 g
- Yağ
- 147 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna cotta
6 godz. 30 min
Meringhe
2 godz.
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Panna cotta alla crema al whisky
4 Std. 30 Min
Crema inglese
15min
Crème brûlée portoghese
30min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema catalana
40min
Crema catalana al cioccolato
50min