Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les gnocchi
- 1000 g d'eau, et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
Le gratin
- 20 g de beurre doux
- 1 oignon, coupé en deux
- 50 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de reblochon, coupé en tranches (0.5 cm env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2698 kJ / 644.8 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 73.1 g
- Yağ
- 30.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1885.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croque-cake
50min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Gnocchis à la carbonara
15min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Gratin de pain au reblochon
35min
Gratin de comté façon pudding
45min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Risotto crémeux au camembert
35min
Gratin de crozets au jambon
1u.
Gratin de pâtes
25 min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Risotto à la viande hachée
45min