Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les gnocchi
- 1000 g d'eau, et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
Le gratin
- 20 g de beurre doux
- 1 oignon, coupé en deux
- 50 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de reblochon, coupé en tranches (0.5 cm env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2497 kJ / 594 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croque-cake
50min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Tourte de pommes de terre au cantal
1 godz. 30 min
Croque flammekueche
55 min
Pipe rigate gratinés
1 godz.
Gratin de pâtes au fromage
50min
Gratin de pâtes
25min
Spaghetti carbonara
40min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Tartiflette
1 godz. 15 min