Rhubarb and Ginger Tart

Rhubarb and Ginger Tart

3.5 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 portions

Malzemeler

  • ginger cake sliced (1 cm)
    200 g
  • plain flour plus extra for dusting
    300 g
  • unsalted butter cold, diced
    150 g
  • water
    20 - 40 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • brown sugar
    150 g
  • rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)
    500 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 74.4 mg
Protein 5.8 g
Kalori 1828.9 kJ / 437.1 kcal
Yağ 18.7 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 11.3 g
Karbonhidrat 62.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...