Cihazlar ve Aksesuarlar
Rhubarb and Ginger Tart
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 portions
Malzemeler
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
74.4 mg
Protein
5.8 g
Kalori
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Yağ
18.7 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
11.3 g
Karbonhidrat
62.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Get Inspired
5 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Rhubarb
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1sa 10 dk
Spiced Apple Pie (TM5)
Değerlendirme yok
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1sa 20 dk
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6sa 15 dk
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3sa
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3sa 35 dk
Chocolate Peach Trifle
1sa 20 dk
Chocolate Orange Steamed Pudding
3sa
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6sa 30 dk
Red Berry Cheesecakes in Jars
4sa
Apple and Blackcurrant Pie
2sa
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2sa 15 dk