Cihazlar ve Aksesuarlar
Rhubarb and Ginger Tart
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 portions
Malzemeler
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
74.4 mg
Protein
5.8 g
Kalori
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Yağ
18.7 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
11.3 g
Karbonhidrat
62.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Get Inspired
5 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Rhubarb
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Apple Parkin
1sa 40 dk
Miso Fudge
2sa
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1sa 5 dk
Hazelnut Bavarian
6sa 25 dk
Red Onion and Garlic Soda Bread
2sa 15 dk
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1sa 50 dk
Masala Cherry Tiffin
2sa 30 dk
Rhubarb Pancake Pieces
50 dk
Spiced Pear Jam and Chorizo
1sa 35 dk
Steamed Apple and Ginger Cake
1sa 10 dk
Orange and Marmalade Cake
1sa 15 dk
Cardamom Bread and Butter Pudding
1sa