Rhubarb and Ginger Tart
TM6 TM5 TM31

Rhubarb and Ginger Tart

3.5 (2 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 g ginger cake, sliced (1 cm)
  • 300 g plain flour, plus extra for dusting
  • 150 g unsalted butter, cold, diced
  • 20 - 40 g water
  • 1 tsp caster sugar
  • 1 pinch fine sea salt
  • 150 g brown sugar
  • 500 g rhubarb, peeled, cut in pieces (2 cm)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1828.9 kJ / 437.1 kcal
Protein
5.8 g
Karbonhidrat
62.7 g
Yağ
18.7 g
Doymuş Yağ
11.3 g
Lif
2.5 g
Sodyum
74.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler