Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa lêveda
- 100 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 170 g farinha tipo 65
Napolitanas
- 340 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 80 g água
- 2 ovos
- 75 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 100 g manteiga (100 g à temperatura ambiente, 250 g fria em bloco)
-
300
g chocolate de leite em barras
veya 300 g chocolate p/ culinária em barras - 30 - 40 g amêndoas laminadas
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Geleia de maçã q.b. p/ dar brilho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 847.2 kJ / 202.5 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 112.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carcaças
1h 50min
Pães de leite ao vapor com chocolate
3 godz. 30 min
Palmiers cobertos
2 godz.
Carcaças
1 Std. 40 Min
Sanduíche com pasta de fiambre em pão de forma
11h 50min
Massa folhada de chocolate
1 Std. 40 Min
Queques
35 Min
Merendas com massa de piza
1u. 10min
Mini pizas
1 godz. 30 min
Bolas de Berlim
2 godz. 40 min
Croissants
2 godz.
Pão com chouriço
1 godz. 30 min