Isıtma moduyla daha da lezzetli olan 4 yemeği keşfedin

Bazı yemekler ertesi gün daha da lezzetlidir ve bazıları da o kadar hassastır ki tekrar ısıtılırken mükemmel sıcaklığı bulmak gerekir. İster bebek maması ister bir çorba olsun, yeni TM6 Isıtma modundan en iyi şekilde yararlanmanız için 4 fikrimiz var.

1 - Besleyici bir çorba

Hiç bir çorbayı yeniden ısıttığınızda ortasının hala soğuk olduğunu fark ettiniz mi? Yeni Thermomix® Isıtma modu ile, sıvılar doğru sıcaklığa eşit şekilde getirilir.

2 - Yatmadan önce bir bardak süt

Kim yatmadan önce bir bardak ılık süt sever? Ekstra rahatlatıcı bir içecek için biraz çikolata, bal veya tarçın bile ekleyebilirsiniz! Minikler de buna bayılıyor ve artık sütün aşırı ısınmasından endişelenmenize gerek yok.

3 – Bebek maması

Bebeğinizin lapasını, püresini veya çorbasını ideal sıcaklığa getirin. TM6 Isıtma modu ile bebek mamasını eşit şekilde 37ºC'ye getirin. Artık buz küpleri kullanmanıza veya yiyeceklerin soğumasını beklemek için zaman harcamanıza gerek yok. Bebeğinize mükemmel şekilde ısıtılmış ev yapımı sağlıklı mamalar yedirebilirsiniz.

4 - Beşamel, bolonez veya domates sosu

Hazır ev yapımı sosları yeniden ısıtarak lezzetli yemekler hazırlayın. Bir veya birkaç çeşit sosu ısıtın ve servis yaparken herkesin favorisini seçmesine izin verin.

İpuçları:

• Isıtma modu, en iyi sonucu sıvı yiyeceklerde verir.
• Daha büyük miktarlardaki yiyecekleri veya Bolonez sosu gibi daha yoğun kıvamlardaki sosları ideal sıcaklığa ısıtmak için kelebek çırpıcıyı kullanabilirsiniz. Bu aksesuar ayrıca yiyeceklerin ısıtıldığında dağılmalarını da önler.