Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastacı kreması
- 675 g tam yağlı süt
- 135 g şeker
- 55 g un
- 15 g mısır nişastası
- 135 g yumurta sarısı
- 1 vanilya çubuğu, sadece içindeki tanecikleri
Pataşu (Choux) Hamuru, Çikolata Sos
- 100 g su
- 95 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 1 tutam tuz
- 1 ⅓ tk şeker
- 80 g un
- 250 g bitter çikolata, %60 kakao içeren, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 200 g tam yağlı süt
- 125 g yumurta (bütün yumurta, çırpılmış)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 780 kJ / 186.4 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 37.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuklu Keşkek
1u. 20min
Karamel Sos
1 Std. 30 Min
İçli Köfte
2h
Sıvı Karamel
35min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5h 30min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi
1u. 20min
Kakaolu ve Kahveli Pratik Puding
15 Min
Baklava
6h 30min
Mantı
1ωρ. 45 λεπτ.
Sünger Kek (Pandispanya)
1h 50min
Pastacı Kreması
15 Min
Profiterol
2 Std. 15 Min