Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pataşu (Choux) Hamuru
- 150 g su
- 80 g tereyağı, tuzsuz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 1 tutam tuz
- 2 tk şeker
- 120 g un
- 3 yumurta (her biri 53-63 gr)
Çikolata Sosu ve Birleştirme
- 250 g bitter çikolata % 70 kakao, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 40 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 200 g süt
- vanilyalı dondurma, ev yapımı ya da hazır
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 440.4 kJ / 105.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 17.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ganaj
20min
Çikolatalı Fındık Ezmesi
45 min
Sünger Kek (Pandispanya)
1h 50min
Açma
2h
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Pinyata Çikolata
6h 35min
Pastacı Kreması
15min
Krem Karamel (Flan)
2h 45min
Çikolata Sosu (Şurup)
20min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2h
Karamel Sos
1h 30 min
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2h 45min