Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş
- 50 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 730 g su
- 300 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- 40 g tereyağı
- 1 - 2 tk pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 7000.5 kJ / 1673.2 kcal
- Protein
- 80.8 g
- Karbonhidrat
- 149.1 g
- Yağ
- 88.5 g
- Doymuş Yağ
- 50.2 g
- Lif
- 25.3 g
- Sodyum
- 3815.8 mg
Alternatif tarifler
Karpuzlu Limonata
15min
Keşkül
3h 20min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 godz. 50 min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 godz. 20 min
Tahin
10min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
Değerlendirme yok
Sini Köfte
3 godz.
Surumi ve Krem Peynirli Sushi
1h 20min
Patates Salatası
1h
Tavuk Bulyon
45min
Plaska
1h 15min
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2h 45min