Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sos
- 4 - 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 15 g taze sıkılmış limon suyu
Buharda Pişmiş Çipura Filetosu ve Renkli Biberler
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 600 g çipura, derisiz, kılçıksız (yaklaşık 150 g'lık 4 fileto)
- 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
100
g sarı biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
veya 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 50 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
Değerlendirme yok
Sebzeli Galette
1h 30 min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Domates Soslu Patatesli Balık
50 min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1 Std. 20 Min
Etli Taze Fasulye
1h 10 min
Çırpılmış Yumurta
10 Min