Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min
Soyulmuş Sarımsak
5 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Buharda Göz Yumurta
15 Min
Haşlanmış Yumurta
20 Min
Çırpılmış Yumurta
10 min