Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g biber salçası
- 25 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 450 g su, oda sıcaklığında
-
500
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
veya 500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 1 ¼ tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ tk kimyon, toz
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1196.1 kJ / 286.2 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Karnıyarık
1h
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
İmam Bayıldı
1h
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Değerlendirme yok
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Etli Bamya
1h 10min
Pirinç salatası
1h
Kıymalı Ispanak
45min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Musakka
1h 10min
Etli Biber Dolması
1h 20min