Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 700 g kabak, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber, damak tadına göre
- 10 g tereyağı
-
40
g krema
veya 40 g labne peynir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 401 kJ / 96 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 分钟
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 分钟
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1小时 10 分钟
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Değerlendirme yok
Brokolili Ispanak Köftesi
35 分钟
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 分钟
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 分钟
Kremalı Mantar Çorbası
20min
Kremalı Domates Çorbası
30 分钟
Pırasa ve Patates Çorbası
45 分钟
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 分钟