Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g soğan, parçalara bölünmüş
- 1 yk köri tozu
- 30 g sızma zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, ince dilimlenmiş
- 565 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre
-
680 - 720
g sebze suyu
veya 680 - 720 g su - kabak çekirdeği içi, servis etmek için
- nar tanesi, servis etmek için
- krema, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 470 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 Std. 20 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Zeytinyağlı Yer Elması
1 Std.
Balkabaklı Risotto
25 Min
Mantarlı Risotto
40 min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Bal Kabağı Çorbası
35 min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Soğan Çorbası
1sa 15 dk