Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g kültür mantarı,ikiye veya dörde bölünmüş
- 500 - 600 g su
- 200 g süt
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 50 g un
- ½ tk tuz
- 50 g krema
- 4 dal taze maydanoz, sadece yaprakları
- 40 g labne peynir (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Elmalı Tart
1h
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 Min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Sebze Bulyon
1h
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45min
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
Nenhuma avaliação
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50p
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Kremalı Domates Çorbası
30 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25p