Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 99.2 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 5.1 g
Alternatif tarifler
Pucce
7 godz.
Focaccia di patate
2h 50min
Pizzi leccesi
6 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Calzone
2h 50min
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.