Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 99.2 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 5.1 g
Alternatif tarifler
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Panzerotti
5 Std.
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min
Pucce
7 godz.
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Pizzi leccesi
6h
Pettole pugliesi
3hod.
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min