Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 99.2 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 5.1 g
Alternatif tarifler
Calzone
2u. 50min
Focaccia di patate
2u. 50min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Pizzi leccesi
6sa
Pucce
7hod.
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Focaccia barese TM6
4h
Pettole pugliesi
3 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.