Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
450
g stewing steak, diced (2 cm)
veya 450 g beef chuck steak, diced (2 cm) - 220 g lamb's kidneys, rinsed, halved and white cores removed, cut in pieces (1 cm)
- 40 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 20 g tomato purée
- 80 g red wine
-
350
g beef stock
veya 350 g vegetable stock
Pastry
- 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 125 g suet
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 165 g water, plus extra for sealing
- unsalted butter, for greasing
Steaming
- 2200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3387 kJ / 810 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 42.7 g
Alternatif tarifler
Toad in the Hole
1 Std.
Red Onion Gravy
25 Min
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Farmhouse Fruit Cake
1h 20 min
Bread Sauce
1h 25 min
Bread Sauce
1h 25 min
Steak and kidney pudding
3h 45 min
Cauliflower cheese
55 min
Rhubarb Fool
1h 10 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Apple Crumble and Custard
4 Std.
Yorkshire Pudding
1 Std.