Cihazlar ve Aksesuarlar
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Hazırlık 45 dk
Toplam 8sa
24 stuks
Malzemeler
Amandel en Poedersuiker
-
amandelpoeder95 g
-
poedersuiker95 g
-
water500 g
-
azijn50 g
Italian Meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamerteperatuur2
-
voedingskleurstof zwart, in poedervorm1 el
Bloemkoolmousse
-
gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g3
-
eiwit1
-
zout1 snuifje
-
sjalot30 g
-
witte wijn1 el
-
witte chocolade callets25 g
-
bloemkoolroosjes200 g
-
room, min. 30% vet225 g
Afwerking
-
kaviaar (isteğe bağlı)30 g
-
eetbaar bladgoud (isteğe bağlı)
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 stuk
Sodyum
20.3 mg
Protein
1.9 g
Kalori
396.5 kJ /
94.8 kcal
Yağ
5.8 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hap en Tap
5 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 dk
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Değerlendirme yok
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Değerlendirme yok
Hugo spritz
25sa 10 dk
Kimchi kaasdip
Değerlendirme yok
Turkse gekruide lamshapjes
1sa 30 dk
Crème anglaise
15 dk
Rode en groene kerstkoekjes
2sa 20 dk
Chocoladetaart met Pistache
4sa 45 dk
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Değerlendirme yok
Kerstman macarons
3sa 20 dk
Portugees crème brûlée
25 dk