Cihazlar ve Aksesuarlar
椰香奶酪佐焦糖柳橙
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa
4 人份
Malzemeler
-
綜合整粒堅果60 克
-
300 克 牛奶椰奶300 克
-
100 克 鮮奶油椰漿100 克
-
香草豆莢 只取香草籽1
-
洋菜粉1 茶匙
-
椰糖1 大匙
-
蜂蜜3 大匙
-
柳橙 約 2 顆,去皮(完全去除白色外皮),切成小塊300 克
-
椰子片無糖椰子脆片
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
67.1 mg
Protein
6.2 g
Kalori
1641.8 kJ /
392.4 kcal
Yağ
23.6 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
16.3 g
Karbonhidrat
34 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
餐桌上的保養術
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
檸檬愛玉
3sa 25 dk
芋仔冰
11sa
古早味鳳梨冰
1sa 20 dk
草莓優格乳酪蛋糕
4sa 30 dk
紅豆冰淇淋
14sa 25 dk
日式水羊羹
6sa 35 dk
三色冰
Değerlendirme yok
香蕉巧克力慕斯
Değerlendirme yok
鹹焦糖慕斯
Değerlendirme yok
草莓提拉米蘇
3sa 15 dk
咖啡慕斯
Değerlendirme yok
鹽之花巧克力
Değerlendirme yok