Cihazlar ve Aksesuarlar
柳橙莓果蛋糕和香草淋醬
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 人份
Malzemeler
-
無鹽奶油 抹油用
-
柳橙 保留皮屑,去除外皮,將果肉切塊( (約 2-3 顆)200 克
-
120 克 冷凍綜合莓果石榴果粒120 克
-
蜂蜜20 克
-
橙酒40 克
-
無鹽奶油 室溫軟化,切塊230 克
-
糖180 克
-
天然香草精2 茶匙
-
蛋4 顆
-
牛奶120 克
-
柳橙皮屑3 茶匙
-
中筋麵粉 不含撒粉用230 克
-
泡打粉2 茶匙
-
鹽1 小撮
-
水1100 克
香草淋醬
-
蛋黃2 顆
-
牛奶150 克
-
糖20 克
-
½ 茶匙 香草籽醬香草豆莢½ 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
184.1 mg
Protein
11.5 g
Kalori
2629.6 kJ /
628.5 kcal
Yağ
31.7 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
18.2 g
Karbonhidrat
72.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一秒讓你變大廚
25 Tarif
Tayvan
Tayvan
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
檸檬愛玉
3sa 25 dk
芋仔冰
11sa
古早味鳳梨冰
1sa 20 dk
草莓優格乳酪蛋糕
4sa 30 dk
紅豆冰淇淋
14sa 25 dk
日式水羊羹
6sa 35 dk
三色冰
Değerlendirme yok
香蕉巧克力慕斯
Değerlendirme yok
鹹焦糖慕斯
Değerlendirme yok
草莓提拉米蘇
3sa 15 dk
咖啡慕斯
Değerlendirme yok
鹽之花巧克力
Değerlendirme yok