Zupa z ravioli i wołowiną

3.8 11 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porcje

Malzemeler

  • 300 - 400 g steka z polędwicy wołowej pokrojonego w 2 mm plastry
    300 - 400 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 2 mm plastry
  • 120 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
  • 2 ząbki czosnku
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 800 g wody
  • 1 łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
    1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszona
  • 250 - 300 g świeżego makaronu, typu ravioli o czasie gotowania 3-4 min, z dowolnym farszem
  • natka pietruszki, świeża tylko liście, do dekoracji

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 608.1 mg
Protein 26.5 g
Kalori 1575.8 kJ / 376.6 kcal
Yağ 22.5 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 7.7 g
Karbonhidrat 15.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...