Cihazlar ve Aksesuarlar
Grøntsagsbouillon
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portioner
Malzemeler
-
løg delt i to90 g
-
porre kun hvide dele, delt i fire110 g
-
gulerod delt i 4260 g
-
sød kartoffel skrællet og skåret i stykker (3 cm)130 g
-
selleristilke det i fire120 g
-
shiitake svampe, tørrede delt i skiver3
-
bredbladet persille, frisk4 kviste
-
laurbærblad, tørret1
-
timian, frisk2 kviste
-
vand1300 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
696 mg
Protein
3 g
Kalori
297 kJ /
71 kcal
Yağ
0 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegetarisk køkken
43 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Nøddesmør
Değerlendirme yok
Peanutbutter
Değerlendirme yok
Crunchy peanutbutter
Değerlendirme yok
Blomkålsris
10 dk
Mandelmælk
Değerlendirme yok
Tahin
Değerlendirme yok
Æggefri mayonnaise
Değerlendirme yok
Wakame gomasio
Değerlendirme yok
Basilikumolie
Değerlendirme yok
Cashewcreme
Değerlendirme yok
Soba nudler
Değerlendirme yok
Japanske ramen nudler
Değerlendirme yok