Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de jaunes d'œufs (3 jaunes env.), et 1 jaune pour la dorure
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1464 kJ / 347 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 13.2 g
Alternatif tarifler
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2ч.
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Petits pains au lait hérissons
2ч. 35 мин.
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Brioche de Jeanne
4 godz. 15 min
Brioche parisienne
24sa
Baguette express
2ч. 35 мин.
Chouquettes
1 godz.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Gâche vendéenne
3h 20min
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min