Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de jaunes d'œufs (3 jaunes env.), et 1 jaune pour la dorure
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1464 kJ / 347 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 13.2 g
Alternatif tarifler
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain au chocolat
24 godz.
Baguette express
2 godz. 35 min
Gâche vendéenne
3h 20min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain au lait (Simplicité)
2hod. 20min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Petits pains au lait hérissons
2 godz. 35 min
Brioche parisienne
24 godz.
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Chouquettes
1 godz.
Brioche de Jeanne
4h 15min