Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crêpes
- 70 g di burro
- 850 g di latte
- 350 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di burro a pezzi
- 70 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (isteğe bağlı)
Terminare la preparazione
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi champignon freschi a pezzi
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- fili di erba cipollina fresca q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1914.4 kJ / 457.6 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 38.4 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 481.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Besciamella
15 Min
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Focaccia
6sa
Spanakopita
1 Std.
Pizza caprese
9 Std.
Sformatini patate e porri
55 Min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 Std. 20 Min
Torta morbida al cioccolato
45 Min
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.