Cihazlar ve Aksesuarlar
韓式燒肉夾生菜
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
洋蔥 切塊,( 約半顆)90 克
-
90 克 蘋果, ,切塊水梨 切塊90 克
-
薑5 克
-
蒜頭5 克
-
醬油30 克
-
韓國麻油5 克
-
味醂20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
洋蔥 切半90 克
-
紅蘿蔔 切約4 公分長塊60 克
-
新鮮香菇 切半80 克
-
蒜頭4 粒
-
新鮮青辣椒 去除梗1
-
油25 克
-
火鍋牛肉片 牛小排或牛五花200 克
-
美生菜150 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
471.2 mg
Protein
13.5 g
Kalori
843.5 kJ /
201.6 kcal
Yağ
10.3 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
2.1 g
Karbonhidrat
15 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
無負擔下酒菜
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
牛肉壽喜燒
Değerlendirme yok
蒜香鮮蝦義大利麵(TM6 & TM5)
30 dk
炒花椰菜起司熱壓三明治
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Değerlendirme yok
腐乳醬
Değerlendirme yok
香辣BBQ乾醃料粉
Değerlendirme yok
野菜湯咖哩鍋
Değerlendirme yok
瑞士薏仁燉牛肉湯
Değerlendirme yok
雞蛋粉絲皇宮菜
Değerlendirme yok
秋田烤米棒鍋
Değerlendirme yok
酸辣小卷
Değerlendirme yok