Biszkopt genueński z masłem

Biszkopt genueński z masłem

4.9 70 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 4sa
16 porcji

Malzemeler

  • 50 g masła pokrojonego na kawałki
  • 8 jajek
  • 200 g cukru
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 230 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 57.5 mg
Protein 4.5 g
Kalori 663.5 kJ / 158.6 kcal
Yağ 5 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 2.4 g
Karbonhidrat 24 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...