Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g de agua
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para untar
-
20
g de levadura prensada fresca
veya 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 400 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal gruesa, y un poco más
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, cortado en tiras
- 1 cucharada de romero fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceitunas negras deshuesadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1222 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta fresca de hierbas
25min
Pan de brioche al vapor
2 Std. 40 Min
Tapenade de aceitunas negras
5 Min
Merengue francés con cocoa
2h 10 min
Botana de ricotta y espinaca
1 Std.
Quiche de flor de calabaza
1 Std.
Tapenade rústico
10 min
Focaccia de jitomate
1 Std.
Frangipan de almendra
15 min
Focaccia - Demo presentadores
35 Min
Rollitos de pan con parmesano y perejil
1 Std. 10 Min
Scones con mantequilla de frambuesa
25min