Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa verde
- 600 g de tomate verde
- 60 g de chile serrano
- 1 diente de ajo
- 80 g de cebolla
- 10 g de cilantro fresco
- 1 cucharadita de sal, al gusto
Carnitas
- 250 g de cebolla
- 550 g de atún fresco, en cubos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal, al gusto
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de mejorana
- 20 g de jugo de naranja
- tortillas de maíz, para servir
- cilantro, picado, para servir
- limones, para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 822 mg
Alternatif tarifler
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min
Sopa de tortilla
40min
Yakimeshi vegetariano
35 Min
Pescado para taquear
25 min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Salpicón de res
1 Std.
Chilaquiles rojos
25 min
Chilaquiles divorciados
1 Std.
Pescado a la talla
40min
Botana fresca de surimi
10 min